Κλέλια Ρένεση: «Είμαστε η πιο νωθρή και μουδιασμένη παρέα που γνώρισε ποτέ ο τόπος αυτός»

Η Κλέλια Ρένεση πολλές φορές τοποθετείται μέσω των social media για κοινωνικά θέματα, αλλά και για όσα την ενοχλούν.

Η ηθοποιός, που δεν «μασάει» τα λόγια της και δε διστάζει να εκφράσει την άποψή της δημόσια και αυτό θέλησε να κάνει και αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο έδειξε τον εκνευρισμό της, για όσα συμβαίνουν στον κόσμο, από τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και την αντιμετώπιση των ΜΜΕ σε όλα αυτά.

«Καλοί μου άνθρωποι, πείτε μου ότι δεν χρειάζεται να φτάσουμε στην απόλυτη εξαθλίωση για να συσπειρωθούμε. Αριστεροί, δεξιοί, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι. Όχι στο δημοψήφισμα, ναι στο δημοψήφισμα. Όχι στη συμφωνία των Πρεσπών- ναι στην συμφωνία των Πρεσπών. Με τον Πούτιν- Με τον Μπάιντεν. Όχι στον πόλεμο της Ρωσίας, όχι στον πόλεμο του νάτο. Ολυμπιακοί Παναθηναικοί. 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Κ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ.
Από την επόμενη επιδότηση, το επόμενο επίδομα, την επόμενη δόση εμβολίου, από το αν κλείσει η στρόφιγγα του γείτονα, από τα πάντα. Έχουν ξεπουλήσει τη χώρα κ την έχουν μοιράσει μέρα μεσημέρι χωρίς να έχουμε περιθώριο αντίδρασης. Η βενζίνη έχει φτάσει στο θεό κ δεν ανοίγει ρουθούνι! Ιδιωτικοποιούν τις πιο απαραίτητες υποδομές για την επιβίωση μας κ μετά νίπτουν τας χείρας τους
Μας χλευάζουν λέγοντας μας ότι φταίνε τα ψυχολογικά μας που δεν καταναλώνουμε ρεύμα κ θέρμανση. Μας λένε ότι έχουμε υψηλό επίπεδο διαβίωσης, υπονοώντας ότι έχει κι άλλο χώρο για να ρουφήξει το κράτος.

Κ όλα αυτά τα εισπράττουμε ως κανονικότητα. Οι ειδήσεις μας εκπαιδεύουν ώστε να γίνουμε φρόνιμοι θεατές της εξαθλίωσης μας, κ να λέμε κ δόξα τον θεό που ακόμα υπάρχουμε… το ΕΣΥ το έχουν διαλύσει, σε θέλουν πελάτη αλλού , στα γωνιακά μαγαζιά τους. Την αγροτική τάξη την κατεδάφισαν για να κάνουμε αλισβερίσια με τους ξένους φίλους μας. Τους έκαναν ικέτες επιδομάτων κ επιδοτήσεων.

Είμαστε η πιο νωθρή κ μουδιασμένη παρέα που γνώρισε ποτέ ο τόπος αυτός. Κ αυτό βέβαια γιατί ποτέ δεν γίναμε «παρέα» και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας αποπροσανατολίζουν με διχασμούς..

Όλα τα καλά παιδιά έκοψαν τη γλώσσα τους για να μην βρουν μπελά. Δεν είναι η υποταγή ο μόνος τρόπος να πορευτεί ένας πολίτης. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην γίνεις ποτέ πολίτης, παρά ένα νούμερο στο καρνέ τους. Μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Είμαι σίγουρη πως μπορούμε. Είναι υποχρέωση μας να το καταφέρουμε. Εμάς μόνο έχουμε, έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός δέχτηκε δεκάδες σχόλια υποστήριξης σε όσα έγραψε.

Read More

And More