Κλέλια Ρένεση: Η ξεχωριστή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της! Φωτογραφία

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, η Κλέλια Ρένεση έζησε το πιο όμορφο και ξεχωριστό θαύμα της ζωής της! Η αγαπημένη ηθοποιός χθες γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Κοραλίας και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μια πολύ όμορφη και τρυφερή ανάρτηση για αυτή τη ξεχωριστή ημέρα. Η πρωταγωνίστρια της “Μουρμούρας” έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για όλα τα παιδιά του κόσμου και συγκίνησε με τα λόγια της.

“Ένας χρόνος απο τη μέρα που γεμίσαμε κοράλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα και περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα και με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ’ αυτό το ταξίδι. Και όλους εσάς για τις ευχές. Δεν έχει αξία όμως να έχω εγώ ένα τυχερό και υγιές και δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονουν, ορφανεύουν απο γονείς ή από αγάπη και η καρδιά τους γεμίζει φόβο.

Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, όπως τους αξίζει και να χει και αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά. Αλλιως ετσι οπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωη για να τα σώσει. Οπως και να χει, δύναμη σε όλες τις μαναδες, σε ολους οσους παλευουν να δουν τα παιδια τους να λάμπουν, σε όσους παλευουν να δουν ολα τα παιδια χαρούμενα. Εκεί ειναι η αξία. Αυτός ειναι ο χρυσός. Αυτή επρεπε να ειναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κρατους και η μονη παρακαταθήκη. Τα σεβη μου και «τα φτερα μου ανοιγω στον αερα. Ο,τι απομενει απ’ τη ζωη ειναι μια μέρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση στα social media.

Read More

And More