Κλέλια Ρένεση: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της από τη Γαύδο

Ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ της κόρης της, Κοραλίας, δημοσίευσε η Κλέλια Ρένεση.

Η πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» συνεχίζει τις διακοπές της στη Γαύδο παρέα με των τριών ετών κοριτσάκι της, και παρά το γεγονός ότι δεν αρέσκεται να αναρτά φωτογραφίες της, το πρωί της Τετάρτης 10/8, έκανε τη διαφορά.

«Σε πείσμα των καιρών κ των σκονισμένων μυαλών , θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ’ τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας κ των αρχαίων δασών. Αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κι όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ’ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!» έγραψε η Κλέλια Ρένεση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Όπως θα δεις, η κόρη της ηθοποιού φωτογραφήθηκε στη διάσημη καρέκλα στην Τρυπητή Γαύδου, το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

«Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω… Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου» είχε πει η ηθοποιός σε μία σπάνια εξομολόγηση για την κόρη της στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More