Κλέλια Ρένεση: Ξεσπά κατά του Δήμου Γαύδου – «Πώς γίνεται να αγαπάς έναν τόπο και να σε αφήνουν εκτεθειμένο»

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Γαύδο συνεχίζει η Κλέλια Ρένεση μαζί με την κόρη της. Ωστόσο, με ανάρτησή της το πρωί της Δευτέρας 8/8, η ηθοποιός ξέσπασε κατά του Δήμου Γαύδου, όταν κλιμάκιο έκλεισε τη δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές.

«Είναι 8 Αυγούστου στο νησί της Γαύδου και κλιμάκιο του Δήμου Γαύδου θεώρησε σωστό να έρθει να κλείσει και την δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές του Σαρακήνικου (μη φανταστείτε πολυτέλειες, ένα βρυσάκι να ξεπλένεις τα παιδιά από τα αλάτια). Όταν τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό στη μέση του Αυγούστου κι ενώ όλοι έχουμε στηριχθεί σ’ αυτό το βρυσάκι και φέρνουμε τα παιδιά μας εδώ, αυτοί μου απάντησαν πως η Γαύδος δεν έχει νερό και δεν μπορεί να προσφέρει δωρεάν νερό στους κατασκηνωτές», έγραψε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Όταν τους είπα, με χαρά να πληρώσω και να ενισχύσω κι εγώ μια κατάσταση (ούσα νησιώτισσα ξέρω τι πάει να πει έλλειψη νερού), που είναι η ντουζιέρα, μου υπέδειξαν μια ένα χιλιόμετρο μακριά!!!

Όταν τους είπα πως τα παιδιά δεν μπορούν να περπατάνε τόση ώρα μέσα στο λιοπύρι του Λιβυκού για να ξεπλύνουν το σωματάκι τους, μου απάντησαν πως θα φτιάξουν κι εδώ ντουζιέρες με κέρματα. Πότε; Ρώτησα! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ μου απάντησαν. Πώς γίνεται ν’ αγαπάς και να στηρίζεις έναν τόπο, και να σ’ αφήνουν τόσο εκτεθειμένο…

Πώς γίνεται να μην υπάρχει μέριμνα από τις αρχές για μια φρόνιμη λύση προς όλες τις κατευθύνσεις πριν φτάσουμε στη μέση Αυγούστου με την παραλία του Σαρακήνικου γεμάτη οικογένειες και παιδιά… Υγ. Είναι πολιτική μου στάση και θέση να στηρίζω τη Μεθόριο και τους ανθρώπους της… Σε καλό να μου βγει…».

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Read More

And More