Κλέλια Ρένεση – Μanu Chao: Ο λόγος που βρέθηκαν σε χώρο στέγασης προσφύγων στην Αθήνα! [pics,vid]

Ο έρωτας καλά κρατεί για την Κλέλια Ρένεση και τον αγαπημένο της Γάλλο καλλιτέχνη (με ισπανική καταγωγή) Manu Chao. Το ζευγάρι με την πιο εναλλακτική και boho style διάθεση που έχει δεν σταματά να ταξιδεύει, να γνωρίζει νέα πράγματα και φυσικά να ενισχύει όσους έχουν ανάγκη. Αυτήν την ανθρωπιστική τους δράση ενίσχυσε και η εμφάνισή τους σε χώρο στέγασης προσφύγων στην καρδιά της Αθήνας.

Πριν λίγες μέρες ο Manu Chao βρέθηκε στην Ελλάδα για χάρη της αγαπημένης του Κλέλιας και μαζί με την καλή του εμφανίστηκε στο City Plaza στην Αθήνα, που λειτουργεί ως χώρος στέγασης των προσφύγων και τραγούδησε για αυτούς.

Με χαμόγελο και ανάγκη για προσφορά, οι δυο τους προσπάθησαν να σταθούν για λίγο στο πλευρό των προσφύγων και να τους κάνουν να ξεχαστούν για λίγο από τα προβλήματά τους. Μάλιστα, η μουσική τους κατάφερε να γαληνέψει τον κόσμο και τους κάνει όλους να γίνουν μια μεγάλη αγκαλιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μάλιστα, μετά την εμφάνισή τους στο City Plaza, το ζευγάρι χαλάρωσε με βόλτες στην Αθήνα και ένα πέρασμα από τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων.

Δες video:

Read More

And More