Κλέλια Ρένεση: Μας δείχνει το γεμάτο γρατζουνιές πρόσωπό της – Τι συνέβη;

Η Κλέλια Ρένεση έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στα καλλιτεχνικά δρώμενα να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού προτιμά οι άλλοι να μιλούν μόνο για τη δουλειά της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” βρίσκεται στο σπίτι της το τελευταίο διάστημα, μιας και τα γυρίσματα του σίριαλ έχουν διακοπεί λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας με τον κορονοϊό.

Η γνωστή ηθοποιός έχει την ευκαιρία να απολαύσει την δέκα μηνών κορούλα της, αφού οι δυο τους βρίσκονται συνεχώς μέσα στο σπίτι τους. Η Κλέλια Ρένεση έχει μεγάλη αδυναμία στην Κοραλία, όπως πρόκειται να ονομαστεί η μικρή, και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να της χαλάσει κανένα χατίρι! Το απόγευμα της Παρασκευής, η γνωστή μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σέλφι φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει τα καμώματα της κόρη της.

Όπως θα δεις, το πρόσωπό της έχε γεμίσει γρατζουνιές σαν να πάλευε με γάτα. “Όχι δεν έχω παλέψει με αγριόγατα..
Έχω 10 μηνών μωρό κλεισμένο 10 μέρες στο σπίτι ( με κομμένα νύχια υπόψιν ) Αυτά”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Κλέλια Ρένεση μας δείχνει τη “γυμνή” αλήθεια της!

Read More

And More