Κλέλια Ρένεση: Ο έρωτας με τον Μάνου Τσάο σε φωτογραφίες!

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν η Κλέλια Ρένεση πήρε την παρέα της και πήγαν να απολαύσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, στο Rockwave Festival. Πού να φανταζόταν η ταλαντούχα ηθοποιός πως θα ερωτευόταν και θα δημιουργούσε μια όμορφη σχέση… με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς και διεθνούς φήμης τραγουδιστή, Manu Chao! Το αντισυμβατικό ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η σχέση του έχει απασχολήσει αρκετά τόσο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης όσο και τα ξένα media.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, με τον καλλιτέχνη και την ηθοποιό να προχωρούν τη σχέση τους με ταχύτητα φωτός. Οι δυο τους στην αρχή κρατούσαν το ερωτικό αυτό ειδύλλιο κρυφό, ωστόσο όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το νέο ζευγάρι σε άκρως διαχυτικές στιγμές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» άρχισαν να αποδέχονται την δημοσιότητα, χωρίς όμως να προσπαθήσουν να “πουλήσουν” τη σχέση τους.

Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao τους τελευταίους μήνες συνεργάζονται και επαγγελματικά, μιας και έχουν δημιουργήσει ένα μουσικό group, με το όνομα «Ti.po.ta.». Οι δυο τους έχουν κυκλοφορήσει μερικά τραγούδια, με τα πιο επιτυχημένα τα «Moonlight Αvenue» και το «Ανατολή», όπου συμμετέχει ο Σωκράτης Μάλαμας. Το βίντεο κλιπ για το «Moonlight Αvenue», μάλιστα, έχει γίνει viral με εκατομμύρια views στο Youtube. Ποιος ο λόγος; Η σέξι ηθοποιός κολυμπάει γυμνή στην θάλασσα και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη!

Η Κλέλια Ρένεση, μέχρι πρότινος, ταξίδευε αρκετά συχνά στο εξωτερικό για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ τον ακολουθούσε σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του. Ωστόσο, με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα” οι αποδράσεις μειώθηκαν, με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη να ταξιδεύει με κάθε ευκαιρία στη χώρα μας. Να σημειώσουμε πως, η εκρηκτική ηθοποιός από τη μέρα που “εισέβαλε” στην κωμική σειρά τρέλανε τα μηχανάκια της AGB, με το τηλεοπτικό κοινό να την έχει… ερωτευτεί!

Όσον αφορά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν ανάμεσά τους, μιας και ο Manu Chao είναι 57 χρονών και η Κλέλια Ρένεση 36 ετών, η όμορφη ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Η ζωή μου έχει δείξει πως η διαφορά ηλικίας δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Τα μυαλά πρέπει να συναντηθούν. Η ζωή μας κάνει να συναντιόμαστε με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινά. Για να συμπορευτούμε, όμως, και ν’ αποκτήσουμε μια σχέση ζωής, η μεγάλη διαφορά δεν βοηθάει, γιατί είναι διαφορετικά τα ζητούμενα. Εγώ κοιτάω την ηλικία της ψυχής. Με γοητεύουν οι άνθρωποι που κρατιούνται νέοι εσωτερικά, που δεν φοβούνται να τολμήσουν και να γνωρίσουν νέους κόσμους. Αυτούς τους ανθρώπους ψάχνω να έχω δίπλα μου».

Πριν περίπου ένα χρόνο, ο Manu Chao είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για χάρη της αγαπημένης του Κλέλιας και μαζί είχαν επισκεφτεί χώρο στέγασης προσφύγων στην καρδιά της Αθήνας.

https://instagram.com/p/BnQ41dgnuQW/

Read More

And More