Κλέλια Ρένεση: Πρωινή βόλτα με την πέντε μηνών κόρη της [pics]

Η Κλέλια Ρένεση έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς πέρα από την καλή πορεία των επαγγελματικών της, εδώ και πέντε μήνες βιώνει το θαύμα της μητρότητας, γεγονός που της έχει αλλάξει τη ζωή. Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Βλαδίμηρο Κυριακίδη χαρίζουν στο κοινό αμέτρητες στιγμές αστείρευτου γέλιου.

Πριν λίγες ημέρες, οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συζήτησαν για την νέα σεζόν της μουρμούρας, αποφεύγοντας να κάνουν λόγο για την κόρη της όμορφης ηθοποιού. Η αλήθεια είναι ότι η Κλέλια Ρένεση έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι ένα κομμάτι που αφορά μόνο εκείνη. Η μόνη φορά που έκανε εξαίρεση και μίλησε δημόσια για κάτι, ήταν όταν διέψευσε ότι πατέρας του παιδιού της ήταν ο γνωστός τραγουδιστής με Μάνου Τσάο.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κλέλια Ρένεση μαζί με την πέντε μηνών κόρης της κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στο Παγκράτι. Με casual look και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα η γλυκιά μανούλα δεν πήρε τα μάτια της από την μικρή και φυσικά δεν σταμάτησε να παίζει μαζί της ακόμα και στο δρόμο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More