Κλέλια Ρένεση: Τι αποκάλυψε η “Καιτούλα” για τον ρόλο της στη Μουρμούρα;

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει η Κλέλια Ρένεση με την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις την μουρμούρα“. Η “Καιτούλα” μπήκε στην σειρά και έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Ο κόσμος θέλει να τους δει ζευγάρι και ανυπομονεί για την μέρα που θα ενδώσει στον έρωτα της Καίτης, ο Ηλίας. Η Κλέλια έχει ξεχωρίσει από την σειρά όχι μόνο για την όμορφη εμφάνιση της αλλά και για το υποκριτικό της ταλέντο.

Η Κλέλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ” και μίλησε για τον ρόλο της στο έργο που έχει αγαπηθεί από το κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Τι σας δελέασε και αποδεχτήκατε  τον ρόλο; Ο ρόλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Είναι μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για ζωή και μία ανοιχτή αγκαλιά για τους γύρω της. Προσφέρει από την καρδιά της ότι μπορεί και αυτό από μόνο του καθιστά ένα γλυκύτατο πλάσμα στα μάτια μου. Μου αρέσει η ξεροκεφαλιά και η επιμονή της Καίτης για τα πράγματα που θέλει να κατακτήσει. Είναι τρυφερή και γλυκιά, ζεστή και τρελή, ο ιδανικός συνδυασμός για να ερωτευτώ ένα ρόλο. Και το τόσο καλογραμμένο κέιμενο βοήθησε πολύ, ώστε να δώσω τα χέρια πολύ γρήγορα με την παραγωγή. Επίσης, η παρουσία του Βλαδίμηρου ήταν θεμελιώδης βοήθεια για να φτάσω την Καίτη και να την παρουσιάσω. Όμως βέβαια και όλης της ομάδας της σειράς, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Νιώθω τυχερή και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

 

Από που αντλήσατε υλικό για να υποδυθείτε την Καίτη; Ανακάλεσα μνήμες από γυναίκες που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, οι οποίες πάντα με γοήτευαν με τη δύναμη τους και το σθένος τους. Γυναίκες της επαρχίας της Ελλάδος, που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες τους, που δούλεψαν με τη γη και τα χωράφι, γυναίκες που δεν χρειάστηκαν ποτέ ψυχολόγο, παρά μονάχα ένα ποτηράκι τσίπουρο, που δεν πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, που ξέρουν να αγαπούν και να αγαπιούνται, που ξέρουν το χάδι και το χαμόγελο και δεν τους έχει ακουμπήσει η «νεύρωση της πόλης». Αυτές που κρατούν τις γειτονιές ακόμα ζωντανές, που φτιάχνουν τους καλύτερους κεφτέδες από αγάπη και μόνο, αυτές για τις οποίες η μέρα έχει 48 ώρες και τα προλαβαίνουν όλα.

 

Read More

And More