Κλέλια Ρένεση: Το ταξίδι στην Χιλή και η επιστροφή στην Ελλάδα! Φωτογραφίες

Σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της βρίσκεται η Κλέλια Ρένεση, καθώς όχι μόνο εδώ και εννέα μήνες περίπου είναι μια ευτυχισμένη μανούλα αλλά και επαγγελματικά βιώνει μια μεγάλη επιτυχία. Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Βλαδίμηρο Κυριακίδη χαρίζουν στο κοινό αμέτρητες στιγμές αστείρευτου γέλιου.

Μπορεί να τρέχει καθημερινά σε τηλεοπτικά γυρίσματα, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού είναι η κορούλα της! Πριν μερικές μέρες, βέβαια, η Κλέλια Ρένεση έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έκανε ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόταν. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” ταξίδεψε ως την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Χιλή για επαγγελματικούς λόγους. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί η Κλέλια Ρένεση βίωσε νέες εμπειρίες και γνώρισε καινούργιους ανθρώπους. Ο λόγος μάλιστα που βρέθηκε στη Χιλή ήταν το Διεθνές Φεστιβάλ Λατινικής Αμερικής Santiago a Mil, όπου μαζί με τον Θανάση Αλευρά και τον Χρήστο Λούλη έπαιξαν στις “Όρνιθες”. Η παράσταση ανέβηκε τόσο σε ένα από τα εμβληματικά θέατρα του Σαντιάγο, στο Teatro Municipal de Las Condes, όσο και σε έναν ανοιχτό χώρο, έξω από την πρωτεύουσα, με ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους των γειτονικών κοινοτήτων.

Ο φωτογραφικός του TLIFE “τσάκωσε” την ηθοποιό κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εμφανώς κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Η Κλέλια αφού πήρε τις βαλίτσες της κατευθύνθηκε προς την έξοδο, όπου συνάντησε τους φίλους της που ήρθαν να την πάρουν.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More