“Κλεμμένα Ονειρα” και του χρόνου !

Μπορεί φέτος λόγω κρίσης ,- σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι πέρσι τέτοια εποχή – , ακόμα κανείς να μην ξέρει το τι θα του τηλε-ξημερώσει από Οκτώβρη και τα κανάλια για την ώρα να πασχίζουν για να βγάλουν εις πέρας την τρέχουσα χρονιά που μοιάζει με… εφιάλτης , όμως, παρόλα αυτά, σε αυτό τον θλιβερό ομολογουμένως κανόνα, υπάρχουν ευτυχώς και κάποιες εξαιρέσεις !

Εξαίρεση στον κανόνα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τα “Κλεμμένα Ονειρα” ! Και αυτό γιατί; Γιατί απ ΄ότι έχουν πιάσει οι κεραίες μου, η καθημερινή σειρά του Mega, κατάφερε και το πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για του χρόνου. Μετά την επιτυχημένη, φετινή πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης, οι Megaλικοί προσανατολίζονται στο να βρίσκεται η συγκεκριμένη παραγωγή και για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο απογευματινό τους πρόγραμμα.

Ετσι κι αλλιώς η εν ΄λόγω σειρά βγήκε ως γνωστόν στον αέρα από τον Γενάρη και μετά, οπότε οι υπεύθυνοι του ψυχαγωγικού του Μεγάλου Καναλιού, θεωρούν πως είναι πολύ νωρίς στο να ρίξει αυλαία τον Ιούνιο και πως της χρειάζεται αναμφισβητητα περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος, για να ξεδιπλωθεί η πλοκή της και για να εξελιχθούν έτσι όπως πρέπει οι ιστορίες των ηρώων της στους δέκτες μας !

Read More

And More