Κλεμμένα Ονειρα : Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις !

Μυστήριο, σασπένς, αποκαλύψεις και μυστικά που έρχονται στο φως, αλλάζοντας για πάντα την ζωή των… πρωταγωνιστών τους, είναι τα βασικά συστατικά της “συνταγής” πάνω στην οποία κινείται και ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της καθημερινής σειράς του Mega , “Κλεμμένα Ονειρα”, η οποία μετά την περσινή αήττητη πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης, εννοείται πως συνεχίζει ακάθκετη την πορεία της στο Μega !

Μάλιστα, αυτός ο δεύτερος κύκλος, απ ΄ότι μαθαίνω θα είναι κάτι παραπάνω από… συναρπαστικός! Ας δούμε ,λοιπόν, τι θα δούμε αυτό το χειμώνα στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού…

Δημήτρης Μαλτέζος (Αλέξανδρος Σταύρου) : Μπαίνει σε νέες περιπέτειες, στην προσπάθειά του να διασωθεί για όλα όσα έχει κάνει στο παρελθόν! Τα προβλήματα μεγαλώνουν όταν τελικά μπροστά του βρει την Αστυνομία. Θα τον δούμε να ζει για ακόμα μία φορά έναν μεγάλο, έρωτα με τη «Βίκυ» (Λίλη Τσεσματζόγλου). Βέβαια, δεν θα αργήσει να καταλάβει πως είναι η γυναίκα με την οποία είχε ζήσει πάλι έναν δυνατό έρωτα από τον οποίο ήρθε στον κόσμο και ένα παιδί!

Αλεξάνδρα Μαλτέζου (Ελισάβετ Μουτάφη): Η «Αλεξάνδρα» νιώθει πως απομακρύνεται οριστικά από τον «Μαλτέζο». Συνειδητοποιεί, πως εκείνος την απατά. Το γεγονός την καταρρακώνει και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του «Κίμωνα» (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), ο οποίος εξακολουθεί να τη θέλει σαν τρελός.

Αννα Σπανού (Αννα Αδριανού): Μυστικά έρχονται στο φως για τη ζωή της «Αννας». Αναγκάζεται να αποκαλύψει το ποιος είναι ο άνδρας που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ήταν κρυμμένος στο υπόγειο του σπιτιού της. Πρόκειται για έναν μεγάλο της έρωτα, ο οποίος ήταν μια μαθηματική ιδιοφυΐα που στο τέλος, όμως, παραφρόνησε. Εκείνη, μη θέλοντας να τον αφήσει σε κάποιο ίδρυμα, αποφάσισε να τον κρύψει στο σπίτι της. Μάλιστα, αυτός ο παλιός αγαπημένος της είναι «θείος της Βίκυς και του Σταύρου» κι όταν πληροφορείται ότι ο «Μαλτέζος» μαθαίνει την αλήθεια για τη «Βίκυ» και την απειλεί, το σκάει, για να τη βρει και να τη σώσει!

Σταύρος (Κωνσταντίνος Λάγκος): Αποφασίζει να ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα, προκειμένου ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του. Η ανακάλυψή του, αλλά και το ποιος είναι τώρα ο εραστής της μητέρας του, θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του «Σταύρου».

Φαίη (Βάσω Λασκαράκη): Ο έρωτάς της με τον «Αρη» θα σβήσει και θα πέσει και πάλι στην αγκαλιά του «Σταύρου». Η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα, όμως έχει αντοχές και μπορεί να αντέξει πολλά -και κυρίως τον «Αρη»!

Αρης (Ορφέας Παπαδόπουλος): Με τη συμπεριφορά του δεν καταφέρνει να κρατήσει δίπλα του τη «Φαίη». Μάλιστα, όταν πληροφορηθεί πως ο έρωτας της «Φαίης» και του «Σταύρου» θα ξαναγεννηθεί, θα γίνει τρελός από ζήλια, θα γίνει μέχρι και βίαιος απέναντί της, ενώ δεν θα σταματήσει να καταστρώνει ίντριγκες για να πετάξει τον «Σταύρο» εκτός κολεγίου.

Χρύσα (Αθηνά Οικονομάκου): Μέχρι να πέσει πάλι ο «Σταύρος» στην αγκαλιά της «Φαίης», θα περάσει ένα διάστημα όπου θα έρθει κοντά με την «Χρύσα». Θα έρθει μάλιστα επικίνδυνα κοντά. Η «Χρύσα» μέσα από τη φιλία που έχει μαζί του θα του συμπαρασταθεί σε όλα του τα προβλήματα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να νιώσει για εκείνον ερωτικά σκιρτήματα. Την τελευταία στιγμή, όμως, θα αποφευχθεί το απαγορευμένο! Μην ξεχνάμε πως οι δυο τους είναι αδέλφια, χωρίς να το γνωρίζουν!

Read More

And More