«Κλεμμένα Ονειρα»! Ολα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Αρβανίτης για το μεγάλο φινάλε της σειράς!

«Κλεμμένα Ονειρα»! Ολα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Αρβανίτης για το μεγάλο φινάλε της σειράς! | tlife.gr
Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί μέχρι τώρα στα Media για το πως θα γραφτεί τελικά το Megaλο φινάλε των «Κλεμμένων Ονείρων» φέτος στο Μεγάλο Κανάλι και για το ποιο θα είναι φυσικά και το τέλος του «Μαλτέζου»! Ετσι, λοιπόν, σήμερα το πρωί εννοείται πως οι οικοδεσπότες του «Πρωινού Mega» στο οποίο ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Αρβανίτης, φρόντισαν να τον ρωτήσουν για το τέλος του τέταρτου και τελευταίου κύκλου των «Κλεμμένων».

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το πως θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει γυρίσει τρία φινάλε!

«Αυτό που κάνουμε στο καινούριο κομμάτι των «Κλεμμένων Ονείρων», είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάνουμε ένα πραγματικό σπιν -απ. Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότερες σειρές στο εξωτερικό» είπε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης και αναφέρθηκε ακόμα στο τι αναμένεται να δούμε στο νέο κύκλο της σειράς που άφησε τους τηλεθεατές σε αγωνία με έναν πυροβολισμό…

«Είναι πολύ σημαντικό ποιος πυροβολεί. Η ίντριγκα είναι στημμένη πιο νωρίς, όταν θα το δείτε θα καταλάβετε γιατί έχετε ακούσει τι θα συμβεί αλλά είναι έτσι κρυμμένο… Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν στο πρώτο επεισόδιο, όταν ξεκινήσει προς το Δεκέμβριο, ένα διπλό επεισόδιο πολύ μεγάλο, το οποίο είναι γύρο στη μιάμιση ώρα, το οποίο είναι το τέλος του πρώτου κύκλου και η αρχή του επόμενου. Θα δουν όλους τους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά σε ένα επεισόδιο και όλους τους ήρωες που έχουν συνηθίσει και αγαπάν στο ίδιο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν είναι μια ταινία που θα παιχτεί πολύ δυνατά και θα φτιάξει το κοινό να δει για ποιο λόγο κάνουμε το σπιν απ.»

Οσο για το τι ακριβώς δήλωσε για τα τρία φινάλε; «Όταν τράβηξα το φινάλε της σειράς, τράβηξα τρία φινάλε για να μην ξέρουν τι γίνεται με τον Μαλτέζο, πρώτα ήταν στο δικαστήριο και είδαν ένα φινάλε, μετά τους έβγαλα όλους έξω και τράβηξα ένα δεύτερο φινάλε και το τρίτο το τράβηξα μόνος μου με έναν οπερατέρ. Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί.»

READ more