“Κλεμμένα Όνειρα” – “Πίσω στο σπίτι” : Τι θα δούμε σήμερα…

“Κλεμμένα Ονειρα” :

Η Λένα, θεωρώντας πως έχει το πάνω χέρι στον εκβιασμό, παραιτείται από τη θέση της γραμματέως και ετοιμάζεται να πάει στο ραντεβού με τον Δημήτρη. Η Φαίη και ο Σταύρος ζουν το όνειρο και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ο ‘Αρης όμως δείχνει να ‘χει κάτι άλλο στο μυαλό του. Η Σάννυ αποφασίζει να επισκεφτεί τον Λαγό και πέφτει πάνω στη Χρύσα, αγνοώντας ότι συγκατοικεί με τον Ρώσο.

Η Μάρω εξομολογείται στη Λουίζα ότι ο Μάρκος δεν την πλησιάζει ερωτικά και η Λουίζα αναλαμβάνει δράση για να λύσει το πρόβλημα. Ο Βολιώτης έχει βάλει στο μάτι τη φάρμα και βάζει έναν άγνωστο να παραστήσει τον παππού της Λίνας και της Μαντούς. Η Βίκυ ανησυχεί μήπως την ανακαλύψει ο Μαλτέζος, μα η ‘Αννα της εγγυάται πως δεν πρόκειται να της πάρει λέξη, το μυστικό θα μείνει μεταξύ τους. Η αρχή του τέλους πλησιάζει για τη Λένα.

“Πίσω στο σπίτι” :

Είναι η μέρα των γενεθλίων του Ηλία. ‘Ολοι το θυμούνται εκτός από την Κατερίνα που μέσα στο χαμό που γίνεται το έχει ξεχάσει. Ο Λαδόπουλος της ζητάει να ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Μια φωτογραφία του Δημήτρη με σημείωση στα Γερμανικά, πέφτει κατά λάθος από την τσάντα της ‘Αντζελας και φέρνει πάλι αναστάτωση στην οικογένεια.

Η ‘Αντζελα κατηγορεί τον Δημήτρη ότι είναι νάρκισσος. Θέλει και την ‘Αντζελα και την ‘Αννα. Ο Δημήτρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του μέσα του και απέναντι στις δυο γυναίκες…


Read More

And More