“Κλεμμένα Όνειρα” – “Πίσω στο σπίτι” : Τι θα δούμε σήμερα…

Κλεμμένα Ονειρα :

Ο Μαλτέζος καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεφορτωθεί τη Λένα. Ο Μπίλυ τελειώνει το λογισμικό και ζητάει από τον Μαλτέζο να τον αφήσει ελεύθερο, μα εκείνος έχει άλλα σχέδια προκειμένου να μάθει πού βρίσκεται η Βάσω και ο γιος της. Η Βίκυ λέει στη Ζωή για την πρόταση του Δρόσου, αλλά αποφασίζει να μην του εξιστορήσει τη ζωή της, καθώς δεν αισθάνεται άνετα.

Η Ζωή την παροτρύνει να του ανοιχτεί και να μην τον απορρίπτει ως άντρα, γιατί είναι ιδανικός για αυτήν. Η Χρύσα κουβεντιάζει με τον Σταύρο στο κολέγιο και ο ‘Αρης της παραπονιέται επειδή μιλάει με τον εχθρό του μπροστά σε όλους. Η Χρύσα ανακοινώνει στον Ρώσο ότι θα έρθει να συγκατοικήσουν. Ο Κίμωνας εξηγεί στην αγανακτισμένη Αλεξάνδρα τους λόγους για τους οποίους πήγε να βρει τον Δημήτρη, αλλά εκείνη του ζητάει να μην ανακατεύεται και του λέει πως έχει βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τον πρώην της…

Πίσω στο σπίτι :

Η Κατερίνα βγάζει φωτοτυπίες το ημερολόγιο του Λαδόπουλου για να βάλει το αυθεντικό στη θέση του και να μπορεί να το διαβάσει με την ησυχία της. Οι φωτοτυπίες αυτές όμως, όσο και αν δεν το θέλει, πέφτουν στα χέρια όλων. Ο Ηλίας τους λέει ψέματα ότι το ημερολόγιο είναι κάτι δικό του που έχει γράψει. Τα παιδιά αποφασίζουν να το πάνε σε έναν εκδοτικό οίκο κρυφά από τον Ηλία και να του κάνουν δώρο γενεθλίων την έκδοσή του. Ο Δημήτρης φοβάται ότι η ‘Αννα κοιμήθηκε με τον Μανώλη το προηγούμενο βράδυ.

Ζηλεύει και πάει να τον βρει να εξηγηθούν. Ο Ηλίας αντιλαμβάνεται τον κωδικό που χρησιμοποιεί ο Λαδόπουλος για να καταγράψει τις λαδιές του στο ημερολόγιο. Το αποκρυπτογραφεί. Ο Κωστής γράφει το καινούριο του τραγούδι και του βάζει μουσική για να το τραγουδήσει η χορωδία. Η Βανέσα αρχίζει να τον ερωτεύεται. Ο Περικλής αρχίζει και βγάζει λεφτά από το fish and chips. Η ‘Αννα αποφασίζει να φτάσει ως το τέλος την εκδίκησή της και να κοιμηθεί με τον Μανώλη.


Read More

And More