“Κλεμμένα Ονειρα” – “Sila” : Τι θα δούμε σήμερα…

Sila :

Ντιλαβέρ μαθαίνει ότι εξαιτίας της Τζερέν, οι κατηγορίες εναντίον του Μπερζάν αποσύρονται. Η ίδια τού ανακοινώνει ότι είναι αναγκασμένη να φύγει από την πόλη και ότι οι δυο τους δεν μπορούν να είναι μαζί. Διαλυμένος, ο Ντιλαβέρ δηλώνει στη Σιλά και τον Μποράν ότι θέλει να φύγει από την εταιρία.

Ο λόγος της παρουσίας του εκεί ήταν να τους εκδικηθεί αλλά πλέον είναι άλλος άνθρωπος. Η Εσμά γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει την απόφασή του. Συγκρούονται και κατά τη διάρκεια του καβγά, εκείνη χάνει την ισορροπία της και πέφτει…

Κλεμμένα Ονειρα :

Ο Δημήτρης ενημερώνει την Αλεξάνδρα ότι θα πρέπει να λείψει για λίγες μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι και μπλοφάρει ζητώντας της να τον συνοδεύσει. Η ‘Αννα υποψιάζεται ότι ο Γρηγόρης επηρέασε το Δημήτρη εναντίον της Κρίστης. Ο Θεόφιλος εύχεται στον Σιμόν καλή τύχη. Η Βίκυ προετοιμάζεται για το ρομαντικό ταξίδι της με τον Δημήτρη ενώ η Ζωή και η Μαρία ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του Θόδωρου.

Ο Σταύρος συναντά τη Φαίη μετά από παράκληση της Φρύνης να τη συμβουλεύσει να μη φύγει για την Θεσσαλονίκη. Οι δυο νέοι έχουν μία ειλικρινή και γεμάτη τρυφερότητα συζήτηση που αφήνει τη Φαίη με δάκρυα στα μάτια. Είναι εμφανές ότι ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει… Ο ‘Αρης και η ‘Αντα μπαίνουν στο σπίτι της ‘Αννας όπου ανακαλύπτουν το περίφημο υπόγειο του Μπίλυ. Τα ευρήματα τους δημιουργούν περισσότερα ερωτηματικά στον ‘Αρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164