“Κλεμμένα” – “Παντελόνια” : Τι θα δούμε σήμερα…

“Κλεμμένα Ονειρα” :

Η ‘Αννα επισκέπτεται τον Δημήτρη και διαμαρτύρεται που δεν της έστειλε dvd με τον Μπίλυ, όπως συμφώνησαν. Ο Δημήτρης της ξεκαθαρίζει πως η ζωή του Μπίλυ εξαρτάται απ’ τον ίδιο και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί απειλές. Ο Σάκης εκβιάζει τη Χρύσα, λέγοντας πως αν τον παραδώσουν στην αστυνομία, θα αποκαλύψει πως οργανωτής του σχεδίου είναι ο ‘Αρης.

Η Χρύσα καλεί τρομοκρατημένη την Αλεξάνδρα και της εξιστορεί την κατάσταση. Τα κορίτσια επισκέπτονται τη Μαντώ στη φάρμα και μαθαίνουν πως υπάρχει εν ζωή ένας και μόνο συγγενής της. Η Αλεξάνδρα παρακαλεί τον Δρόσο να τη συναντήσει, μαζί με τον Σάκη, άμεσα στο γραφείο του. Ο Θεόφιλος ανακοινώνει στην ‘Αννα ότι ο ‘Αρης είναι ο νικητής του μαθηματικού διαγωνισμού. Η Αλεξάνδρα τάζει χρήματα στον Σάκη, προκειμένου να μην αναφέρει καθόλου στην ομολογία του το όνομα του ‘Αρη.

“Με τα παντελόνια κάτω” :

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τον Αντώνη: η κόρη του, η Γιούκι, καλείται ως αριστούχος να σηκώσει τη σημαία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου! Ο Αντώνης συγκινείται και καμαρώνει για το κατόρθωμα της κόρης του. Η Γιούκι, όμως, δεν μοιράζεται την ίδια χαρά με τον πατέρα της και ψάχνει τρόπους να αποφύγει την παρέλαση! Το σχέδιο του Σεραφείμ για την πώληση του camping βρίσκεται στο τελικό του στάδιο. ‘Οσο κι αν αντιδρούν οι κάτοικοι δεν μπορούν πια να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο αγοραστής έρχεται αλλά λίγο πριν υπογράψει, μια αποκάλυψη θα κάνει τον Σεραφείμ να αλλάξει γνώμη. Ο Ζαν Πιέρ προτείνει στην Ειρήνη να φύγουν μαζί από το camping. Η Ειρήνη δείχνει πως θα το ήθελε πολύ αλλά δεν μπορεί να αφήσει τη Λίλα μόνη της. Και τότε ο Ζαν Πιέρ κάνει το τραγικό λάθος να της προτείνει να την πάρουν μαζί. Η Ειρήνη τού λέει πως δεν θα την άντεχε ούτε λεπτό και ο Γάλλος κάνει το δεύτερο τραγικό λάθος. Βάζει στοίχημα πως θα μπορούσε να συγκατοικήσει χωρίς κανένα πρόβλημα με τη Λίλα…

Read More

And More