Κοινωνία Ώρα Mega: Αναβάλλεται η πρεμιέρα – Θετική στον κορονοϊό η Ανθή Βούλγαρη

Έτοιμοι να επιστρέψουν στην τηλεοπτική τους στέγη ήταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν θα γίνει, αφού τα σχέδιά του άλλαξαν τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, οι δυο παρουσιαστές τη Δευτέρα 22 Αυγούστου θα επέστρεφαν τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, ωστόσο, η πρεμιέρα αναβάλλεται.

Η Ανθή Βούλγαρη το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά.

Η παρουσιάστρια είχε νοσήσει τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο φαίνεται πως την πάτησε και για δεύτερη φορά. Η ίδια λοιπόν, δημοσιεύοντας  μια φωτογραφία με το θετικό τεστ της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μη με γελούν τα μάτια μου; Και όμως είμαι και πάλι θετική».

«Έλα Ιορδάνη, τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid. Εδώ βλέπετε μια φωτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν .. λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.. βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη .. Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγεία! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστακι καλού κακού…»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthivoulgari)

Η ανακοίνωση του καναλιού για την αναβολή της πρεμιέρας

Σας ενημερώσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, εκτάκτως αναβάλλεται.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου. Για τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Read More

And More