Κοίτα τι έπαθε όταν είπε στην κοπέλα του, ότι τα οπίσθια της Pippa είναι καλύτερα από τα δικά της!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θαύμαζαν και δεν έπαιρναν το βλέμμα τους από τα οπίσθια της Pippa Middleton κατά τη διάρκεια του πριγκιπικού γάμου, αλλά και από την γενικότερη καλλίγραμμη φιγούρα της. Aνάμεσά τους, ένας νεαρός που δήλωσε στην κοπέλα του ότι τα οπίσθια της Pippa είναι καλύτερα από τα δικά της! Κι εκείνη φυσικά δεν άφησε κάτι τέτοιο να περάσει τόσο απλά….

Έγραψε λοιπόν, με λευκό σπρέι στο Peugeot 206 αυτοκίνητό του: ‘’Is Pippa’s bum still better than mine?’’, δηλαδή ”εξακολουθείς αλήτη να θεωρείς ότι τα οπίσθια της Pippa είναι καλύτερα αοπό τα δικά μου;” Το γκάφιτι αυτό έγινε πριν από δύο μέρες στην περιοχή Highgate του Birmingham.

Ο 39χρονος Clark Butler, κάτοικος της περιοχής Digbeth του Birmingham δήλωσε στην Daily Mail: ”Φαίνεται πως αυτός ο τύπος έκανε το τραγικό λάθος, να είναι τόσο ειλικρινής με την κοπέλα του! Όλοι γνωρίζουμε πως, αν η κοπέλα μας, μας ρωτήσει αν κάποια άλλη είναι πιο ελκυστική από εκείνη, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να της πούμε ”ναι” ακόμα κι αν αυτό είναι αλήθεια!”

Και ο μύθος γύρω από τα συγκεκριμένα οπίσθια δεν σταματά εδώ, αφού κάποιος δημιούργησε και σχετική σελίδα στο Facebook, μόνο γι’ αυτά! Μάλιστα, έχει πάνω από 215. 950 ανθρώπους που τους αρέσει!

Μετά από πολλές celebrities και γυναίκες του χώρου του θεάματος, σειρά έχουν οι καμπύλες της Pippa, που από ό,τι φαίνεται κάνουν πάταγο!

Read More

And More