Κοκκίνου – Μπόγρης: Χώρισαν;

Μπορεί η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης να απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης με τον έρωτά τους τους τελευταίους μήνες, τα πράγματα όμως φαίνεται άλλαξαν και οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και 20 μέρες και μπορεί η Έλλη να τραγουδούσε “Ερωτεύτηκα” πριν λίγο καιρό, τώρα, όμως, ανήκει και πάλι στον κόσμο των singles.
Όπως διαβάσαμε στο blog του Νάσου Γουμενίδη, ο 22χρονος μπασκετμπολίστας και η γνωστή τραγουδίστρια διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Από τη μια πλευρά, ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται στο Σικάγο και αναζητά την τύχη του και από την άλλη, η Έλλη ξεκίνησε την περιοδεία της με τα παιδιά του “Greek Idol”.

Οι δυο τους, μάλιστα. εμφανίστηκαν μαζί τελευταία φορά στις 18 Ιουνίου που έγινε νονός ο Γιώργος Μπόγρης και μετά τον τελικό του greek idol διασκέδασαν στο Island και από τότε τίποτα.
Όσο για το λόγο του χωρισμού; Κάποια δημοσιεύματα μιλούν για ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ άλλοι θεωρούν πως οι τεταμένες σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πρώην σύζυγό της, είχαν κουράσει τον 22χρονο αθλητή.

Read More

And More