Κόλαφος ο Adam Sandler κατά των Όσκαρ! Δεν πήρε καν υποψηφιότητα για το «Uncut Gems»

Κόλαφος ο Adam Sandler κατά των Όσκαρ! Δεν πήρε καν υποψηφιότητα για το «Uncut Gems» | tlife.gr

Ο Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler) πήρε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για τη συμμετοχή του στην ταινία «Uncut Gems» κατά την απονομή των βραβείων Film Independent Spirit και στην ομιλία του στην παραλαβή του βραβείου καταφέρθηκε κατά των Όσκαρ. Η ταινία απορρίφθηκε από την Ακαδημία από τα Όσκαρ, μαζί με πολλές άλλες, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

«Απόψε, καθώς κοιτάω γύρω μου, συνειδητοποιώ ότι τα Independent Spirit Awards είναι τα καλύτερα βραβεία του Hollywood. Ας αφήσουμε όλους αυτούς τους φτερωτούς απεχθείς … να πάρουν τα Όσκαρ τους. Οι κομψές εμφανίσεις τους θα σβήσουν με την πάροδο του χρόνου ενώ οι ανεξάρτητες προσωπικότητες θα λάμπουν για πάντα. Θα ήθελα επίσης να πω στους υποψήφιους φίλους μου ότι θα τους ξέρουν μια ζωή σαν τους τύπους που έχασαν από τον f*** Adam Sandler», είπε ο ηθοποιός.

Το «Uncut Gems» κέρδισε επίσης το βραβείο σκηνοθεσίας (για τους αδερφούς Τζος και ο Μπένι Σάφντι), αλλά και μοντάζ. Τα βραβεία Spirit, πραγματοποιήθηκαν, μία βραδιά πριν από τα Όσκαρ, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, τιμώντας ανεξάρτητες ταινίες που κόστισαν λιγότερο από 20 εκατομμύρια δολάρια. Στα φετινά βραβεία υπήρχαν πολλές γυναικείες υποψηφιότητες, αλλά και διαφορετικού χρώματος. Η ταινία «The Farewell» που πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας αποκλείστηκε παντελώς από τα Όσκαρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

READ more