“Κόλλησε” στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά, μετά το ατύχημα! Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Αθήνα

“Κόλλησε” στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά, μετά το ατύχημα! Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Αθήνα | tlife.gr

Εκτός Survivor είναι πια η Ειρήνη Κολιδά μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με την ομάδα των “Μαχητών” στον Άγιο Δομίνικο. Η personal trainer έσπασε δυο πλευρά την ώρα της σύγκρουσης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να αναρρώσει. Και μπορεί να έφυγε από το Survivor, συνεχίζει να είναι όμως “κολλημένης” στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ειρήνη Κολιδά έχει πάρει εξιτήριο από ο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν και τώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο μαζί με την παραγωγή του παιχνιδιού, περιμένοντας το “ΟΚ” των γιατρών για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ίδια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, μιλά καθημερινά με την οικογένειά της, τρέφεται σωστά και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού χωρίς να κουράζεται, αλλά και να κάνει μπάνιο στο θάλασσα.

Η Ειρήνη Κολιδά δείχνει, μάλιστα, σημαντικά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο το 20ωρο ταξίδι της επιστροφής αναμένεται να την κουράσει και γι’ αυτό οι γιατροί δεν της έχουν δώσει ακόμη την άδεια να επιστρέψει στην Αθήνα – κάτι που δεν θα αργήσει όμως να γίνει. Η γνωστή γυμνάστρια, ωστόσο, δεν μπορεί να έχει καμιά επαφή με τους πρώην συμπαίχτες της και μαθαίνει για το παιχνίδι παρακολουθώντας μόνο video μέσα από το youtube.

READ more