Κολυμβητής παγιδεύτηκε σε νεροτσουλήθρα!

Μεγάλο waterpark στο Basingstoke στην Αγγλία, αναγκάστηκε να κλείσει καθώς ένας από τους επισκέπτες που διασκέδαζε στις νεροτσουλήθρες, χτύπησε το πόδι του και παγιδεύτηκε μέσα σε μια νεροτσουλήθρα μεγάλης ταχύτητας.

Ο 30χρονος άντρας που είχε πάει στο θαλάσσιο πάρκο μαζί με τη γυναίκα του και τις δυο κόρες του, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα waterparks βρέθηκε παγιδευμένος μέσα σε μια νεροτσουλήθρα μεγάλης ταχύτητας κάνοντας προσωπικό και λουόμενους να ανησυχήσουν.
Ο νεαρός άντρας που είχε τοποθετηθεί σε μια θαλάσσια κουλούρα και μπήκε μέσα σε μια απότομη νερουτσουλήθρα, φαίνεται πως ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου, εκσφενδονίστηκε και χτύπησε στα μικρά πλαστικά σκαλάκια της εξόδου με απότέλεσμα να χτυπήσει το πόδι του και να παγιδευτεί εκεί. Οι ναυαγοσώστες έσπευσαν να τον βοηθήσουν.
Ο άντρας είχε τραυματίσει το πόδι του και έτσι, αναγκάστηκαν να φωνάξουν του ανθρώπους της πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ τατόχρονα, έκλεισαν ένα μεγάλο μέρος του πάρκου για να μην υπάρξουν επιπλοκές. Οι άνδρες τις Πυροσβεστικής αναγκάστηκαν να κόψουν ένα κομμάτι από το πλαστικό της νεροτσουλήθρας για να απεγκλωβίσουν το παγιδευμένο πόδι του. Λίγο μετά τη διάσωσή του, ήρθε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Ωστόσο, μεγάλο τμήμα του θαλάσσιου πάρκου που ήταν γεμάτο παιδιά έκλεισε για λίγη ώρα μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά.

Read More

And More