Κόνι Μεταξά: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που θέλουν να μην κάνει παρέα με την Josephine!

Μια από τις πιο γνωστές φιλίες της εγχώριας showbiz αποτελεί εκείνη της Josephine με την Κόνι Μεταξά. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε στο Πρωινό ότι οι δύο σέξι τραγουδίστριες δεν κάνουν πλέον παρέα… Να σου θυμίσουμε πως η κόρη του Λευτέρη Πανταζή εδώ και τρεις μήνες περίπου είναι ερωτευμένη με τον πολίστα Μάριο Καπότση, με συνέπεια να ταξιδεύει αρκετά συχνά στην Ρουμανία, όπου ζει και εργάζεται, για να τον βλέπει και να περνούν χρόνο μαζί…

Πριν λίγες ώρες, η Κόνι Μεταξά δέχτηκε ερωτήσεις στο Instagram από τους διαδικτυακούς της φίλους, τις οποίες έσπευσε να απαντήσει. Φυσικά δεν γινόταν να μη την ρωτήσουν αν μιλάει ή όχι με την κολλητή της, Josephine! Η Κόνι Μεταξά διέψευσε τις φήμες, απαντώντας ότι δεν μπορεί να διαβάζει άλλα ψέμματα.

Μάλιστα, η Josephine παραχώρησε συνέντευξη στο tlife.gr και απάντησε για το αν την έχει πληγώσει φίλη της στο παρελθόν: “Όχι γιατί δεν έχω πολλές. Αυτές που με είχαν προδώσει ήταν πιο παλιά, στο σχολείο, αλλά από τότε έχω δυο φίλες. Είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Θέλω να νιώθω σιγουριά και ασφάλεια με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Σαν να είμαστε οικογένεια…”. (Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη της Josephine)

Read More

And More