Κόνι Μεταξά: Απαντά στα κακόβουλα σχόλια για τον αρραβώνα της με τον Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ξεκίνησαν τα σχέδια του γάμου τους! Η τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της στα social media.

Ανεβάζοντας φωτογραφία της δίπλα στον Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά έδειξε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μονόπετρο που της προσέφερε ο καλός της.

Αμέσως οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για την προσωπική τους ζωή στο νέο τους ξεκίνημα λίγο πριν τον γάμο.

Κόνι Μεταξά – «Δεν μπορώ να μη μιλήσω»

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως ανάμεσα στις ευχές για τον αρραβώνα της με τον Μάριο Καπότση δέχτηκε και μερικά κακόβουλα σχόλια, στα οποία μάλιστα απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

«Ξέρετε τώρα εγώ δεν μπορώ να μη μιλήσω, απλά μου φαίνεται τρελό που κάποιοι άνθρωποι στην πιο μεγάλη χαρά αυτών των ανθρώπων, βρίσκουν πάλι τρόπο να πούνε αρνητικά, κακά και άσχημα σχόλια», ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Ενώ σε δεύτερο βίντεο σχολίασε με χιούμορ: «Δηλαδή με συγκινεί αυτό το πράγμα, έχω συγκινηθεί», είπε η Κόνι Μεταξά η οποία πλέον ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση.

Read More

And More