Κόνι Μεταξά: Διακοπές στα Χανιά με το αγόρι της! Φωτογραφίες

Στα Χανιά συνεχίζουν τις διακοπές τους η Κόνι Μεταξά και το αγόρι της, Μάριος Καπότσης. Η εκρηκτική performer και νικήτρια του J2US και ο κούκλος πολίστας ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους από την μαγευτική Σαντορίνη, ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στην Κρήτη. Οι δυο τους είναι σχεδόν έναν χρόνο μαζί και φαίνονται full in love, ενώ μόλις πριν δύο ημέρες η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία στα social media με το αγόρι της.

Μπορεί τα εστιατόρια και τα μπαρ στην Κρήτη να κλείνουν πλέον στις 12 εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο η Κόνι και ο Μάριος ξέρουν πως να περνούν καλά! Το ζευγάρι μαζί με την παρέα του καθημερινά επισκέπτονται μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες των Χανίων, όπως τα Φαλάσαρνα και το Σεϊτάν Λιμάνι και απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στα καταγάλανα νερά.

Η Κόνι Μεταξά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις ξέφρενες καλοκαιρινές διακοπές που κάνει με τον Μάριο Καπότση.

Η Κόνι Μεταξά ζει τον έρωτά της στην Κρήτη!

Read More

And More