Κόνι Μεταξά: Έτσι απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχοντας στον πλευρό της τον Μάριο Καπότση, με τον οποίο άλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης τον περασμένο Ιούλιο στην Κρήτη.

Το ζευγάρι μετά από ένα πολύ ρομαντικό μήνα του μέλιτος, με ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Αμερική, πλέον έχει επιστρέψει στη βάση του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η Κόνι μεταξά, η οποία διαθέτει ένα από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στα social media, καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, πολλά πράγματα τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από την επαγγελματική. Αυτή τη φορά, η γνωστή performer θέλησε να κάνει ένα Q&a με τους ακόλουθούς της, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, τώρα που παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση.

«Θες να κάνεις παιδί τώρα μια και παντρεύτηκες; Θα ήσουν η τέλεια τρελομαμά που θέλουμε όλοι!» ήταν η ερώτηση διαδικτυακού της φίλου.

«Δεν πιστεύω πως ο γάμος είναι λόγος να κάνεις παιδί. Ούτε χρειάζεται να νιώθουμε πίεση να κάνουμε παιδί επειδή παντρευτήκαμε. Επίσης ο καθένας μπορείς να επιλέξει να προσπαθήσει να κάνει παιδί όποτε θέλει και όχι επειδή είναι παντρεμένος/η. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν παιδί. Κάποιοι μπορεί να θέλουν παιδί και όχι γάμο. Γενικά πιστεύω ότι είναι μια αδιάκριτη ερώτηση να κάνεις σε ανθρώπους γιατί υπάρχουν και γυναίκες ή ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί και προσπαθούν και δεν μπορούν», είπε η Κόνι Μεταξά.

Read More

And More