Κόνι Μεταξά – Josephine: Κάνουν fitting στον οίκο Kathy Heyndels λίγο πριν εμφανιστούν στην 23rd AXDW! Φωτογραφίες

Σήμερα το απόγευμα ξεκινά η 23rd Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο! Φυσικά, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και όλοι τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. Καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας, δημοφιλή fashion brands, πρωτοεμφανιζόμενα σχεδιαστικά ταλέντα και δημιουργοί αξεσουάρ, θα δώσουν το δυναμικό παρών στην 23η AXDW, για να μας παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις της μόδας για την επερχόμενη σεζόν Autumn/Winter 2018-2019.

Η Κόνι Μεταξά και η Josephine, μάλιστα, θα εμφανιστούν στην πασαρέλα την Πέμπτη 29 Μαρτίου, φορώντας δημιουργίες του οίκου Kathy Heyndels. Η ταλαντούχα κόρη του Λευτέρη Πανταζή θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην AXDW, ενώ η σέξι τραγουδίστρια και καλύτερή της φίλη έχει ήδη βρεθεί στην προηγούμενη επίδειξη του οίκου.

Λίγο πριν την εμφάνισή τους στην 23rd Athens Xclusive Designers Week, η Κόνι και η Josephine βρέθηκαν στο κατάστημα του οίκου Kathy Heyndels, ώστε να κάνουν το απαραίτητο fitting, λίγο πριν περπατήσουν στην επίδειξη μόδας! Οι δύο σέξι τραγουδίστριες δοκίμασαν υπέροχες δημιουργίες, πάντα υπό την καθοδήγηση του του ιδιοκτήτη, Γιάννη Τόγκου.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More