Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Πρωινός περίπατος στη Γλυφάδα για το ερωτευμένο ζευγάρι! Φωτογραφίες

Full in love είναι από το περασμένο καλοκαίρι η Κόνι Μεταξά και παρόλο που δεν θέλει να δημοσιεύει πολλά σχετικά με την προσωπική της ζωή στα social media, η σχέση της με τον Μάριο Καπότση φαίνεται να την έχει συνεπάρει.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός και ο πολίστας είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή να ταξιδεύει συχνά στο Βουκουρέστι για χάρη του καλού της, ο οποίος αγωνίζεται με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Στεάουα Βουκουρεστίου.

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό δεν με επηρεάζει στη δουλειά μου, αλλά σίγουρα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά που σπαταλάς τόση ενέργεια και υπάρχει κόσμος που είναι επιφανειακός, είναι πολύ ωραίο να γυρνάς σπίτι και να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις καλή επικοινωνία και μπορείς να χαλαρώσεις», δήλωσε η Κόνι σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αυτό το διάστημα, λόγω κορονοϊού, ο Μάριος Καπότσης βρίσκεται στην Ελλάδα και περνά την καραντίνα μαζί με την αγαπημένη του. Οι δυο τους αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο και ζουν τον έρωτά τους δυνατά, μέχρι η απόσταση να τους “χωρίσει” ξανά.

Πρόσφατα, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια “Μετακίνηση 6” στα νότια προάστια. Ο φωτογραφικός φακός, συγκεκριμένα, απαθανάτισε την Κόνι και τον Μάριο στη Γλυφάδα, όπου ντυμένοι αθλητικά έναν ένα πρωινό περίπατο, απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό και την υψηλή θερμοκρασία. Μαζί τους, μάλιστα, είχαν και τον τετράποδο φίλο τους, που έδειχνε να περνά υπέροχα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More