Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Έφεραν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους και στόλισαν τέσσερα δέντρα

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά… τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα στόλισαν στο σπίτι τους η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Η γνωστή performer και Influencer μαζί με τον πολίστα σύζυγό της και αγαπημένους φίλους συγκεντρώθηκαν το Σαββατοκύριακο προκειμένου να επιμεληθούν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Το ζευγάρι ζει στο ίδιο συγκρότημα με το σπίτι του Λευτέρη Πανταζή και έτσι η Κόνι Μεταξά φρόντισε και για τον στολισμό στο σαλόνι του πατέρα της, εκεί όπου κάθε Χριστούγεννα υπάρχουν τρία εντυπωσιακά δέντρα. 

Η Κόνι Μεταξά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μπήκε από νωρίς στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός λατρεύει αυτή την εποχή του χρόνου και το αποδεικνύει κάθε Χριστούγεννα με τον εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού της.

Ο στολισμός στο σπίτι της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση:

 

 

Η Κόνι Μεταξά μετά από ώρες που διήρκησε η διαδικασία του στολισμού έδειξε το τελικό αποτέλεσμα αλλά και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που κοσμούν το σπίτι της μαζί με το σπίτι του πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, όπου η οικογένεια θα περάσει μαζί με αγαπημένα πρόσωπα τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More