Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Οι πρώτες εικόνες από τον δεύτερο γάμο τους

Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης θέλησαν να κάνουν και έναν δεύτερο … αμερικανικό γάμο δίπλα στην παραλία. (δες εδώ τις πρώτες εικόνες από τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού)

Στην ίδια παραλία πρόκειται να γίνει και το πάρτι που έχει σχεδιάσει το ζευγάρι για να γιορτάσει αυτή τη μέρα με όλους τους τούς φίλους στο πλευρό τους. (δες εδώ φωτογραφίες από τον χώρο που θα γίνει το πάρτι του ζευγαριού)

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ήθελαν αυτή η μέρα να μείνει αξέχαστη όχι μόνο στους ίδιους αλλά και σε όλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν ταξιδέψει από διάφορα μέρη του κόσμου για να είναι δίπλα τους. (δες εδώ το πρώτο φιλί που αντάλλαξαν στα σκαλιά της εκκλησίας)

Όπως θα δεις και στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media από τον δεύτερο γάμο του ζευγαριού, το σκηνικό δε θύμιζε σε τίποτα τους γάμους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αλλά έφερνε στο μυαλό σκηνές από ταινία. (δες εδώ τα πρώτα στιγμιότυπα μετά τον θρησκευτικό τους γάμο)

 

Read More

And More