Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Πρωτοχρονιά ερωτευμένοι και κάτω από την ίδια στέγη

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως συγκάτοικοι γιορτάζουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, που έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα κάνει μαζί αλλαγή χρόνου, καθώς ήδη από το καλοκαίρι συγκατοικεί κάτω από την ίδια στέγη!

Όπως διαβάζουμε στην Real News, η ταλαντούχα performer και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της.

“Μένουμε μαζί από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι σούπερ. Τα κάνει όλα τέλεια! Εγώ μαγειρεύω και πολύ μάλιστα. Μόνο που αυτό το διάστημα λόγω των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων δεν προλαβαίνω. Είμαι τυχερή, μου έτυχε διαμάντι! Αν ήταν να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια θα ήθελα να τα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο” είχε δηλώσει η ίδια στην Real News.

Κόνι Μεταξά: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – “Αν ήταν να παντρευτώ, θα ήθελα να το κάνω με τον Μάριο Καπότση…”

Η σχέση τους μετά από ενάμιση χρόνο διανύει την καλύτερη φάση της. Το ζευγάρι ξεπέρασε το πρόβλημα της απόστασης, που τους ταλαιπωρούσε κατά τους πρώτους μήνες του ειδυλλίου τους, όταν ο Μάριος αγωνιζόταν στην Ρουμανία. Η είδηση της μεταγραφής του Μάριου Καπότση στον Ολυμπιακό, γέμισε με χαρά τόσο την Κόνι Μεταξά όσο και τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον 29χρονο πολίστα.

Το σπίτι της Κόνι και του Μάριου είναι το προσωπικό τους καταφύγιο. Τους αρέσει πολύ να ακούν μουσική και να βλέπουν μαζί αγαπημένες ταινίες ή σειρές, κάνοντας όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

Read More

And More