Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Στις Μαλδίβες για τον μήνα του μέλιτος – Οι πρώτες φωτογραφίες

Δύο εβδομάδες μετά τους τριήμερους εορτασμούς για τον γάμο τους, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μόλις ξεκίνησαν τον μήνα του μέλιτος.

Η γνωστή performer και ο πολίστας έζησαν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους το Σάββατο 9/7 όπου ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, έχοντας στο πλευρό τους τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του μετά από τρία χρόνια σχέσης και το μέρος που επέλεξαν να ζήσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, ήταν τα Φαλάσαρνα της Κρήτης.

Το ταξίδι για του μήνα του μέλιτος

Η Κόνι Μεταξά αρκετές μέρες πριν τον γάμο είχε μοιραστεί δημόσια τους προβληματισμούς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς δεν μπορούσε να διαλέξει ποιον προορισμό θα ήθελε να επισκεφθεί με τον αγαπημένο της για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος.

Η γνωστή performer ήταν ανάμεσα στο εξωτικό Μπαλί και τις μαγευτικές Μαλδίβες και όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατέληξαν στις Μαλδίβες.

Το απόγευμα της Τετάρτης 22/7 ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ανήρτησαν μια εικόνα στα social media, από το αεροπλάνο, χωρίς να έχουν αποκαλύψει τον προορισμό τους.

Αρκετές ώρες μετά το ζευγάρι προσγειώθηκε στον επίγειο παράδεισο, με την Κόνι Μεταξά να δημοσιεύει τα πρώρα της στιγμιότυπα από το ονειρικό μέρος.

Η ίδια μπορεί να είναι λάτρις των social media, ωστόσο φαίνεται πως θέλει να απολαύσει στο έπακρο αυτό το ταξίδι, για αυτό και οι αναρτήσεις της είναι περιορισμένες.

Όπως θα δεις οι δυο τους, απολαμβάνουν την υπέροχη θέα από το δωμάτιο τους, χαλαρώνουν κάτω από τον ήλιο, κάνοντας παράλληλα τις βουτιές τους, ενώ το απόγευμα περιμένουν να δύση ο ήλιος για να απολαύσουν το ρομαντικό δείπνο τους πάνω στην άμμο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More