Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Στο πρώτο τους summer trip στα Κουφονήσια – Φωτογραφίες

Στα Κουφονήσια βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Το ζευγάρι που πριν περίπου έναν χρόνο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κρήτη, αγαπά ιδιαιτέρως τα ταξίδια και ειδικά τους καλοκαιρινούς προορισμούς, τον ήλιο και τη θάλασσα.

Με αφορμή τον γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριού, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης βρέθηκαν στα Κουφονήσια όπου παραμένουν μέχρι σήμερα με την performer να δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα από αυτή τους την εξόρμηση.

Βόλτες με φουσκωτά, παραλίες, ήλιος, θέα το απέραντο γαλάζιο είναι μόνο μερικά από αυτά που μας δείχνει η Κόνι Μεταξά μέσα από τις αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δες έλειψαν και τα τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού. Μάλιστα, ο Μάριος Καπότσης σε συνέντευξή του με αφορμή τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά είχε απαντήσει για τη δημιουργία της οικογένειας…

«Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από τριάντα χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου», είχε δηλώσει ο Μάριος Καπότσης.

Δες περισσότερες εικόνες από το ταξίδι τους…

 

 

 

 

Read More

And More