Ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου έκαναν εντυπωσιακή πρεμιέρα στην «Αθηναία» το βράδυ της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου, δίνοντας το σύνθημα νύχτες γεμάτες κέφι και αυθεντική διασκέδαση.
Οι δύο θρυλικοί καλλιτέχνες, που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική και παραμένουν στην πρώτη γραμμή, συναντιούνται ξανά επί σκηνής 15 χρόνια μετά την τελευταία τους σύμπραξη και χαρίζουν μοναδικά βράδια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με τα αμέτρητα άκρως επιτυχημένα και διαχρονικά τραγούδια τους, τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο και την αστείρευτη ενέργειά τους, ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου «μάγεψαν» το κοινό που τους αποθέωσε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φυσικά από την πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη του, Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια και Influencer αποφάσισε να γίνει ακόμα περισσότερο καστανή, ανανεώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική της εμφάνιση, λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της από τον Μάριο Καπότση.
Η Κόνι Μεταξά διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από τα πρώτα τραπέζια με τις μεγάλες επιτυχίες του πατέρα της αλλά και της λαίδης της ελληνικής μουσικής.
Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν ο συνιδρυτής και CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος με το team της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκουν οι δύο καλλιτέχνες, η Κατερίνα Λιόλιου, η Ρία Ελληνίδου κ.α.
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ









