Κόνι Μεταξά: Μιλάει για το αγόρι της, Μάριο Καπότση και αποκαλύπτει ότι σκέφτεται τον γάμο!

Η Κόνι Μεταξά δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στο Just the 2 Of Us, το οποίο έκανε πρεμιέρα χθες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv. Η πολυδιάστατη και ταλαντούχα performer είναι ζευγάρι (στο show τραγουδιού) με τον χορογράφο αλλά και καλό της φίλο, Τάσο Ξιαρχό, με τον οποίο έχει δουλέψει αρκετές φορές. Από την άλλη, ζει τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού πολίστα Μάριου Καπότση και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο!

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η Κόνι αποφεύγει να μιλάει για εκείνον αλλά και να ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real News, η Κόνι Μεταξά δεν δίστασε να μιλήσει για τον σύντροφό της αλλά και για το αν σκέφτεται να παντρευτεί μια μέρα…

“Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό δεν με επηρεάζει στη δουλειά μου, αλλά σίγουρα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά που σπαταλάς τόση ενέργεια και υπάρχει κόσμος που είναι επιφανειακός, είναι πολύ ωραίο να γυρνάς σπίτι και να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις καλή επικοινωνία και μπορείς να χαλαρώσεις”. Κι όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου; “Σκέφτομαι τον γάμο περισσότερο από όταν ήμουν μικρότερη. Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να το σχεδιάσεις, γιατί φεύγει η μαγεία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω σχέδια γάμου και τι θέλω να φορέσω. Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία”.

Θα τη γοήτευε ίσως η ιδέα μια μυστικής τελετής; “Δεν νομίζω ότι θα το έκανα αυτό, γιατί θα ήθελα να έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τους δικούς μου ανθρώπους” απαντά και διευκρινίζει ότι για εκείνη γάμος και παιδί ταυτίζονται: “Το ένα πάει με το άλλο. Όσο μου περνάει από το μυαλό ο γάμος, μου περνάει και το παιδί. Είναι αυτό που ονομάζουμε αλλαγή ζωής”.

Read More

And More