Κόνι Μεταξά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου από τον Μάριο Καπότση

Το κοινό τους μέλλον σχεδιάζουν πλέον η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αφού πριν λίγες ημέρες ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος πολίστας αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην performer. Tην ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Κόνι Μεταξά που μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. (δες εδώ πως ανακοίνωσε η Κόνι Μεταξά την πρόταση γάμου από τον Μάριο Καπότση)

Ωστόσο, η Κόνι Μεταξά δεν έμεινε εκεί αφού βγήκε και στους δρόμους φωνάζοντας στους περαστικούς ότι αρραβωνιάστηκε. (δες εδώ το σχετικό στιγμιότυπο)

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Breakfast @Star μοιράστηκε τα συναισθήματά της και αποκάλυψε πως ήδη νιώθει παντρεμένη με τον σύντροφό της.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα. Το λέω με την καλή έννοια. Ο μπαμπάς με την μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα» είπε η Κόνι Μεταξά με την ευτυχία της να αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελό της.

Read More

And More