Κόνι Μεταξά: Προκάλεσε πανικό με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην πρεμιέρα της! [pics]

Η Κόνι Μεταξά μπορεί να λατρεύει την υποκριτική, αλλά έχει ταλέντο και στο τραγούδι, το οποίο απέδειξε για μια ακόμη φορά. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή εμφανίζεται και φέτος μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον STAN Αντιπαρώτη και την Ήβη Αδάμου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μάλιστα, το πιο hot σχήμα της νυχτερινής Αθήνας αυτή την περίοδο έκανε πρεμιέρα, με πλήθος κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί και να διασκεδάζει με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πληθωρική Κόνι ανέβηκε στη σκηνή και από το πρώτο λεπτό της εμφάνισής της ξεσήκωσε τους θαμώνες με τα τραγούδια και τις χορογραφίες της. Πιο σέξι από ποτέ, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού επέλεξε να φορέσει άκρως αποκαλυπτικά κορμάκια, που αναδείκνυαν απόλυτα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Από την πρεμιέρα της κιόλας, η όμορφη τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις και όσοι την είδαν από κοντά μόνο θετικά σχόλια είχαν να κάνουν για τα acts της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες:NDP

Read More

And More