Κόνι Μεταξά: Χαλαρές στιγμές μαζί με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση [pics]

Κόνι Μεταξά: Χαλαρές στιγμές μαζί με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση [pics] | tlife.gr

Έναν μεγάλο έρωτα ζει τους τελευταίους μήνες η Κόνι Μεταξά, αν και αποφεύγει να μιλά γι’ αυτό ή να δημοσιεύει στα social media κοινά στιγμιότυπα με τον καλό της. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της και πραγματικά το απολαμβάνει. Ο Μάριος Καπότσης, Έλληνας πολίστας, είναι το αγόρι που της έχει κλέψει την καρδιά και για χάρη του οποίου ταξιδεύει πολύ συχνά στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό«, οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι σε κοινή παρέα και από τότε παραμένουν αχώριστοι! Τι και να μένουν σε διαφορετικές χώρες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων τους, αυτό δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο στη σχέση τους.

Με αφορμή την περίοδο των Αποκριών, λοιπόν, η Κόνι Μεταξά, ο Μάριος Καπότσης και η παρέα τους φόρεσαν μερικά αποκριάτικα props και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram μερικές φωτογραφίες. Η τραγουδίστρια και ο γοητευτικός πολίστας ποζάρουν ευδιάθετοι, με εκείνον να την αγκαλιάζει τρυφερά από τη μέση.

Δες φωτογραφίες:

Οι δυο τους αποτελούν αναμφισβήτητα ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι!

READ more