Κωνστανίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τον Ηλία Γκότση και τη Σόφη Πασχάλη! (video)

Ο Ηλίας Γκότσης και η Σόφη Πασχάλη φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος είναι πως ο νικητής του δεύτερου Survivor και η παίκτρια του πρώτου κύκλου του reality επιβίωσης αποφάσισαν να συνεργαστούν τηλεοπτικά και ετοιμάζουν μαζί μια ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο “Escapers“. Μάλιστα, οι δυο τους ταξίδεψαν για δέκα ολόκληρες μέρες στην Αφρική, όπου έζησαν μοναδικές εμπειρίες. Και μπορεί για την εκπομπή τους να μην έχουν βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη, ωστόσο, είναι αρκετά κοντά στο να κλείσουν σε κάποιο κανάλι.

Το πρωί της Παρασκευής, η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από τον αέρα της εκπομπής Happy Day οι δύο τους είναι ζευγάρι στη ζωή.  Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την yoga instructor, που είναι καλή του φίλη, και εξήγησε  τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

«Τα παιδιά κάνουν μία πολύ καλή παρέα. Λόγο της εκπομπής θέλουν να έχουν μία οικειότητα. Τώρα που θα οδηγήσει όλο αυτό κανείς δεν ξέρει. Δεν λέω αν είναι ή δεν είναι ζευγάρι… Το που θα οδηγήσει κανείς δεν ξέρει. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα πρώτα για την εκπομπή. Εμένα μου αρέσουν πάντως…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More