Κωνσταντίνα: Αποχώρησε από το νυχτερινό σχήμα με την Σαμπρίνα – Τι συνέβη

Το νυχτερινό σχήμα με την Κωνσταντίνα και την Σαμπρίνα «τινάχτηκε» στον αέρα πριν καν ξεκινήσει! Οι πρώτες νυχτερινές εμφανίσεις είχαν γίνει, η αφίσα υπήρχε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου η αγαπημένη τραγουδίστρια αποχώρησε εκνευρισμένη με τις κάμερες να την περιμένουν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Όλγας Λαφαζάνη στην εκπομπή «Happy Day», η Κωνσταντίνα ενοχλήθηκε από την αφίσα του σχήματος, καθώς η Σαμπρίνα είχε πιο… έντονη παρουσία. 

«Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικό, ήσασταν και εσείς μπροστά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών» σχολίασε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

 

«Είχαμε ραντεβού για να δώσουμε συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρω τον λόγο που έφυγε η Κωνσταντίνα. Με την ίδια αφίσα ανοίξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν όλα καλά. Είχαμε πολύ καλή σχέση, δεν είχαμε κανένα θέμα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά» είπε με τη σειρά της η Σαμπρίνα.

 

Read More

And More