Κωνσταντίνα: Επέστρεψε στο σχήμα με τη Σαμπρίνα μετά την παρεξήγηση

Τέλος στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην Κωνσταντίνα και τη Σαμπρίνα φαίνεται πως δόθηκε και τελικά η συνεργασία των δυο τραγουδιστριών θα συνεχιστεί κανονικά.

Η Κωνσταντίνα, που είχε αποχωρήσει λίγες ημέρες πριν από το σχήμα λόγω της αφίσας, αφήνοντας έκπληκτους επιχειρηματία και συνάδελφο, τελικά επέστρεψε αφού αποφασίστηκε να διορθωθεί αυτό που την είχε ενοχλήσει.

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αποφασίσαμε μαζί με τον Αργύρη το σχήμα. Υποστήριξα πάρα πολύ τη Σαμπρίνα για να έρθει μαζί μας. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες στο αν θα κρατήσουμε το στυλ που είχαμε ή αν θα το πάμε παραπέρα. Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής μόνο.

Βγήκε και την είδα τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Παίζεται το όνομά μου και η ταυτότητά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Σαμπρίνα. Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα βρούμε», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα.

«Η αφίσα θα αλλάξει, θα κάνουμε τη σωστή φωτογράφιση. Με την Κωνσταντίνα έχουμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ και με εκτιμά», ανέφερε από την πλευρά της η Σαμπρίνα.

Read More

And More