Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου από τον Γιώργο Σαμαρά [video]

Το 2020 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά, αφού ο εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με φόντο τον φωτισμένο πύργο του Άιφελ. Η όμορφη ηθοποιός και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και για χάρη αυτής της σχέσης η ίδια περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Κρήτη. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν η Κωνσταντίνα Κομμάτα συμμετέχει στην επιτυχημένη παράσταση “Μαμά Ρόζα” στο θέατρο Αλίκη και είναι ενθουσιασμένη αυτό! Συνεπώς, βάση της είναι τώρα η Αθήνα.

Το πρωί της Τρίτης, η ξανθιά ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι θα παντρευτεί σύντομα ενώ αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. «Ο γάμος θα γίνει σύντομα φαντάζομαι, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα γίνει η πρόταση τη δεδομένη στιγμή. Κατάλαβα πως είναι ο μοναδικός στη δεύτερη συνάντηση.

Μάλιστα πρόσφατα έμαθα πως και για εκείνον ισχύει το ίδιο. Όταν πήρα το μονόπετρο στο Παρίσι, πώς να το πω; Όχι μουδιάζεις… Πολύ χαρά. Η πρόταση έγινε όπως έπρεπε να γίνει. Ήταν ολόσωστος. Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Δεν είμαι μικρή, έπρεπε να έχω ήδη δυο παιδιά» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Δες το βίντεο:

Με το καλό!

Read More

And More