Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Οι γαμήλιες προετοιμασίες και η μετακόμιση στο σπίτι των ονείρων τους!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου και της εφημερίδας Real news. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομμάτα επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του να στηρίζει τον αγαπημένο της και τώρα νιώθει πιο έτοιμη, από ποτέ κάνοντας από κοινού, σχέδια για το γάμο τους.

Να σου θυμίσουμε πως στις αρχές του 2020, ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην όμορφη ηθοποιό σε ένα ρομαντικό σκηνικό στο Παρίσι, με φόντο τον Πύργο του Άϊφελ, ενώ σχεδίαζαν να παντρευτούν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα σχέδια τους αναβλήθηκαν, όμως, τώρα νιώθοντας πιο έτοιμοι από ποτέ ετοιμάζουν τον γάμο τους που αισιοδοξούν να γίνει το καλοκαίρι του 2021 στην Κρήτη, έχοντας δίπλα τους, συγγενείς και φίλους, μαζί με τους οποίους θα μοιραστούν τη χαρά τους.

Το ενδεχόμενο για ένα παιδί είναι στα πλάνα του όμορφου ζευγαριού, το οποίο, μάλιστα, σύμφωνα με φίλους και γνωστούς, δείχνει πολύ ταιριαστό και αγαπημένο, έτοιμο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, κάνοντας το επόμενο βήμα, με το γάμο του το επόμενο καλοκαίρι!

Read More

And More