Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Παντρεύονται;

Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, οι οποίοι όμως θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά που γνωρίστηκαν τα Χριστούγεννα του 2017 και από τότε είναι full in love.

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο μαζί και έτσι αποφάσισε να ενώσει για πάντα τις ζωές του ενώπιον θεού και ανθρώπου. Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλές φορές οι φήμες ότι παντρεύονται, όμως αυτή τη φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα “Real”, οι σκέψεις τους αναμένεται να γίνουν σύντομα πραγματικότητα. Οι δυο τους έμειναν μαζί από τους πρώτους μήνες της σχέσεις τους με την ξανθιά ηθοποιό να ακολουθεί τον ποδοσφαιριστή στα επαγγελματικά ταξίδια του.

Η Κωνσταντίνα έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Γιώργου και αυτός είναι και ο λόγος που τον ακολούθησε στην Κρήτη. Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο όμορφο νησί του Αιγαίου, καθώς ο Γιώργος μετά την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, πλέον ασχολείται με την διοίκηση της αγαπημένης του ομάδας που έχει ως βάση το Ηράκλειο της Κρήτης.

Read More

And More