Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Ρομαντική απόδραση στην Θεσσαλονίκη [pics]

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αν και οι ίδιοι προτιμούν να κρατάνε χαμηλούς τόνους. Το ζευγάρι, που μετρά πλέον 1,5 χρόνο κοινής πορείας, ζει όμορφες στιγμές τις οποίες όμως προτιμάει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η γλυκιά Κωνσταντίνα, μολονότι 25 χρονών, καταφέρνει να διαχειρίζεται τόσο τα προσωπικά της όσο και τα επαγγελματικά της με απόλυτη σοβαρότητα.

Τόσο η Κωνσταντίνα όσο και ο Γιώργος αγαπούν πολύ τα ταξίδια, γι’ αυτό και όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν επισκέπτονται τους αγαπημένους τους προορισμούς. Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από την καθημερινότητά τους και τα ταξίδια τους είναι ελάχιστες, όμως αυτή τη φορά ένας φίλος τους πρόδωσε το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη.

Το όμορφο ζευγάρι, ντυμένο casual, ποζάρει αγκαλιασμένο και χαμογελαστό στη φωτογραφία του Χρήστου Ανθόπουλου. Ο Χρήστος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία και η Κωνσταντίνα Κομμάτα σχολίασε:”Φοβερό!”.

Λίγες μέρες πριν, η ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με φόντο τον Λευκό Πύργο, όπου έγραφε: ”Ο ουρανός και τα αστέρια πάντα με κάνουν να ονειρεύομαι και να χαμογελάω! Λένε πως ένα μέρος μας είναι φτιαγμένο από αστερόσκονη! Δεν είναι κάπως μαγικό αυτό; Ψιτ, εσύ εκεί έξω όπου και όποιος κι αν είσαι και βλέπεις αυτόν τον ουρανό, σου εύχομαι να ζεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και το όμορφο αυτό σύμπαν να σου δίνει τη δύναμη και το θάρρος για να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις στη καρδιά σου!”.

Read More

And More