Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν την Πέμπτη 19/5 η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο σύντροφός της, Γιώργος Σαμαράς.

Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τη μονάκριβη κόρη του, σε ένα κτήμα έξω από τη Θεσσαλονίκη παρουσία λίγων γνωστών και φίλων του ζευγαριού. Νονοί ήταν φίλοι του ζευγαριού. Μάλιστα η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στα πρώτα γενέθλια της μικρής που πήρε το όνομα “Ιωάννα”.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα λίγες ημέρες μετά, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση της Ιωάννας, η οποία ήταν βγαλμένη από παραμύθι.

«Πέμπτη 19 Μαΐου!!! Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου πόσο ευλογημένοι είμαστε που σ’ έχουμε ! Να ζήσεις Ιωαννάκι μου να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελο σου είναι η ευτυχία μας!! Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και συγγενείς μας που ήταν κοντά μας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους νονούς μας!! Αυτή η μέρα επισφράγισε για πάντα τη φιλία μας και μεγάλωσε την οικογένεια μας… σας λατρεύουμε!!! P.S Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες εορταστικές ευχές», έγραψε η Κωνσταντίνα Κομμάτα στην λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

 

Read More

And More