Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του συντρόφου της, Γιώργου Σαμαρά [pics]

Είναι νέοι, όμορφοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά, οι οποίοι είναι μαζί 2 χρόνια και η σχέση τους όλο και δυναμώνει. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που όμως, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή προστατευμένη και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί κατά καιρούς η όμορφη Κωνσταντίνα να έχει μοιραστεί κοινές τους φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, όμως γενικότερα αποφεύγει να μιλάει δημόσια για το όμορφο παραμύθι που ζει.

Το βράδυ της Τρίτης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έκλεισε τα 34 χρόνια του και φυσικά δεν θα μπορούσε να το γιορτάσει χωρίς την αγαπημένη του. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι γιόρτασε το ευχάριστο γεγονός μαζί με τους φίλους του σε ένα δείπνο. Ωστόσο, η Κωνσταντίνα επιφύλασσε μια έκπληξη στο αγόρι της, αφού του ετοίμασε μια τριώροφη τούρτα με τον Iron Man. Βέβαια, αυτή ήταν μόνο η μία από τις τρεις που έσβησε συνολικά όλο το βράδυ.

Η ξανθιά ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα γενέθλια του συντρόφου της, γράφοντας: “Happy birthday my boy”.

Δες τις φωτογραφίες: 

Read More

And More