Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Γιώργο Σαμαρά και την κόρη τους, Ιωάννα

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον σύζυγό της Γιώργο Σαμαρά αλλά και την κόρη τους Ιωάννα προχώρησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα.

«Για μένα η οικογένεια ήταν ανέκαθεν πάνω από όλα. Βέβαια τώρα ο κόσμος μου είναι η κόρη μου. Πάντα ήμουν κοντά με τα παιδάκια. Το ήθελα. Ήθελα πάρα πολύ να έρθει η στιγμή να γίνω μανούλα. Είμαστε στην ηλικία που κάθε μέρα συμβαίνει και κάτι καινούργιο. Τρέχει, αρχίζουμε και τραγουδάμε, προσπαθούμε να μιλήσουμε, συνεννοούμαστε, είναι μοναδική η σχέση… Στους πέντε μήνες έφυγε από το δωμάτιό μας.

Στην αρχή, επειδή ήμασταν συνέχεια μαζί, της φάνηκε λίγο περίεργο που έφευγε για τη δουλειά. Γυρνούσα σπίτι και με αγκάλιαζε, μου έδειχνε ότι της έχω λείψει. Τώρα, τίποτα. Γυρίζω και συνεχίζει να παίζει» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Κομμάτα για την κόρη της.

Όσο για το πώς είναι ο Γιώργος Σαμαράς ως μπαμπάς η ηθοποιός είπε: «Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ βοηθητικός. Δε θα γινόταν κι αλλιώς. Από την αρχή ήμασταν οι δυο μας σε αυτό και ήμασταν οι δυο μας μαζί σε όλα. Η αλήθεια είναι, ότι όταν γνωριστήκαμε δείξαμε πάνω – κάτω και οι δυο τις προθέσεις μας ότι θέλαμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας».

«Mε τον Γιώργο μας αρέσει πολύ να πηγαίνουμε σινεμά, να βλέπουμε ταινίες. Είμαστε πολύ του σπιτιού και οι δυο… Όταν τον γνώρισα, ήμουν σε μια φάση που έλεγα ότι θέλω να είμαι μόνη μου. Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε σε εκείνον ήταν η επιμονή του. Ήμουν σε μια παράσταση τότε και ήρθε, την έμαθε απ’ έξω. Εκείνος, όταν με είχε πρωτοδεί με είχε χαρακτηρίσει εύθραυστη. Ήταν μια περίοδος της ζωής μου από τις πιο δύσκολες που βίωνα. Ήταν το ξεκίνημά μου στην Αθήνα που προσπαθούσα να προσαρμοστώ…

Δεν τον ζηλεύω καθόλου. Δε ζηλεύουμε. Με τον Γιώργο πάντα ένιωθα αυτή την ασφάλεια, στα σοβαρά να ζηλέψει και να γίνει σκηνή δεν έχει συμβεί ποτέ» ανέφερε σε άλλο σημείο η Κωνσταντίνα Κομμάτα για τη σχέση της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Read More

And More