Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήταν δικός μου τομέας η μητρότητα και το ήξερα από μικρή»

Για τη συνειδητή απόφαση που πήρε να μην αποκτήσει δικά της παιδιά μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο “Πρωινό μας” και τη Φαίη Σκορδά όπου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το μεσημέρι.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανέφερε πως από πολύ μικρή ήξερε ότι ο τομέας της μητρότητας ήταν ένας τομέας που δεν την ενδιέφερε και γι΄αυτό επέλεξε να μην προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας.

«Τώρα τα πράγματα πάνε σε μια κατάσταση πιο ήρεμη, πιο ισορροπημένη και πιο χαρούμενη… Το θέμα της μητρότητας ήταν ξεκάθαρο μέσα μου από την αρχή. Είναι άλλος τομέας αυτός. Δεν ήταν δικός μου τομέας. Ήταν κάτι που το ήξερα, δεν επηρεάστηκα από τα πρέπει και από το τι κάνουν οι άλλοι…

Δεν έβαλα ποτέ στο μυαλό μου το τι λέει ο κόσμος γιατί αυτά τα πράγματα είναι πολύ προσωπικά και πολύ σημαντικά. Είχα την ωριμότητα αυτή από μικρή σε αυτά τα θέματα. Δεν επηρεαζόμουν. Πάντα εμπιστευόμουν τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν οικογένεια αλλά από την άλλη ήξερα ότι εγώ ανήκω σε έναν άλλο τομέα. Όμως, δεν παύει η οικογένεια και αυτό που κουβαλάς μέσα σου, να το φέρεις σε έναν άλλο χώρο. Εγώ γαλουχήθηκα στην εργασία» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Read More

And More